Beheer & onderhoud

Als de Website is op geleverd zult u ervoor moeten zorgen dat uw site actueel blijft. Het makkelijk actueel houden van uw informatie is namelijk een van de grootste voordelen van het internet. Dit houdt in dat er geen informatie op mag staan die reeds is achterhaald, dit maakt het voor bezoekers niet aantrekkelijk om de Website te bezoeken.

Om dit te bewerkstelligen zal er onderhoud moeten worden gepleegd. Afhankelijk van de soort informatie die op de site staat, kan de frequentie van dat onderhoud verschillen van elke dag tot een enkele keer per week c.q. maand.

Het onderhoud van uw site kunt u ook door WebStuff internetdiensten laten doen. Afhankelijk van uw site zal een schatting worden gemaakt van het soort onderhoud en de frequentie ervan. Aan de hand van deze gegevens zal een offerte worden gemaakt.

Ook kunt u een strippenkaart bij WebStuff afnemen. Dit is een veelvoud van 12 uren die u van te voren betaald en binnen een jaar op moet maken. Deze uren krijgt u dan tegen een sterk gereduceerd tarief. U mag 2 keer per jaar een hoeveelheid strippenkaarten afnemen. Maak dus een goede inschatting van de uren zodat u lekker voor een "dubbeltje" op de eerste rij zit.